Woning aanmelden en advertentie bestellen

Geef alle gevraagde informatie over de woning aan ons door. Wij verwerken de gegevens op werkdagen binnen 24 uur.

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Woning aanmelden en advertentie bestellen
1
2
3
4
5
6

Hieronder vragen we in een paar stappen alle gegevens van de te verhuren woning. De ingevulde gegevens worden opgenomen in de advertentie.

Belangrijke informatie die wij benodigen voordat de advertentie gemaakt kan worden:

  • Energielabel - Sinds 2015 is het verplicht om bij verhuur het geregistreerde energielabel te vermelden. Kijk op energielabel.nl of er een label is geregistreerd voor jouw woning. Is er nog geen energielabel of is het label verlopen? Bestel via ons een nieuw energielabel voor een scherpe prijs.
  • Verificatie woningeigenaar - Wij verplichten onszelf om u als woningeigenaar de verifiëren. Dit doen wij d.m.v. het vergelijken van Kadastergegevens met een kopie ID van de woningeigenaar. Na het aanmelden van de woning wordt u gevraagd uw ID gegevens te delen via een beveiligde website.

Bij advertentie op Funda:

  • Plattegrond met maatvoering - Voordat de advertentie op Funda.nl geplaatst kan worden controleren wij de opgegeven oppervlakte van de woning.

Het is belangrijk deze pagina tijdens het invullen van de gegevens niet te sluiten. De gegeven worden niet opgeslagen totdat alle vragen zijn ingevuld en het formulier verzonden is.

Uw gegevens

Factuuradres

Compare listings

Compare