Vragenlijst huurovereenkomst

Het is onze intentie om de huurovereenkomst op te stellen aan de hand van uw wensen en gemaakte afspraken met de huurder. Deze afspraken kunnen iets afwijken van de gegevens zoals ingevuld tijdens de aanmelding van de woning. Via dit korte formulier vragen wij de belangrijkste gegevens die we nodig hebben. Bedankt voor het invullen!

Wensen Huurovereenkomst

Als er een keuze is gemaakt aan wie u de woning wilt verhuren, nodigen wij deze persoon/personen uit om persoonsgegevens te delen. Na de check van werk en inkomen delen wij het profiel met u. Als u na deze check nog steeds overtuigd bent van uw keuze, stellen wij een huurovereenkomst op. Hiervoor hebben wij gegevens nodig zoals type huurovereenkomst, hoogte van de overeengekomen huur/borg etc. Wij verzoek u daarom onderstaand formulier in te vullen op het moment dat de huurder gekozen is.

Wij gebruiken een standaard ROZ huurcontract.

Voorbeeld huurovereenkomst

 

Wat is het adres van de te verhuren woning?

Wie is/zijn de verhuurder(s) van de woning?

De volledige naw.- en bankrekening-gegevens van u als verhuurder en de naw. gegevens van de huurder(s) halen wij uit het 'Digitale Woningdossier'. Het is van belang dat alle personen die worden opgenomen in de overeenkomst een dossier hebben aangemaakt. Dit dossier is waarschijnlijk al aangemaakt. Mocht er een extra persoon als verhuurder moeten worden toegevoegd, kan dat via onderstaande link.

Als u een nieuw dossier aanmaakt als verhuurder kunt u kiezen voor de optie 'Inloggen zonder DigiD' (kies 'Ik heb geen DigiD'). Voor verhuurders gebruiken wij geen extra informatie dan n.a.w. gegevens en een kopie legitimatiebewijs.

Extra Digitaal Woningdossier aanmaken / controleren
De opgegeven antwoorden van dit formulier sturen wij ter bevestiging naar dit adres
Indien er een tweede verhuurder in de overeenkomst wordt opgenomen
Indien er een derde verhuurder in de overeenkomst wordt opgenomen

Wie is/zijn de gekozen huurder(s) van de woning?

Geef de naam door van de gewenste huurder(s). Wij nodigen de personen uit om een 'Digitaal Woningdossier' aan te maken.

Indien er een tweede huurder in de overeenkomst wordt opgenomen
Indien er een derde huurder in de overeenkomst wordt opgenomen

Welk type huurcontract is gewenst

In Nederland zijn er verschillende type huurcontracten.

Dit is de huurprijs zonder eventuele servicekosten.
Let op! De borg mag maximaal 2x de kale huurprijs bedragen.
Denk hierbij aan bepalingen specifiek voor deze woning. Bijvoorbeeld 'Geen fietsen plaatsen in de gezamelijk entree'. Standaard komen de meest voorkomende bijzondere bepalingen al in de overeenkomst. Zie welke bijzondere bepalingen dat zijn in het voorbeeld huurovereenkomst in de link bovenaan dit vragenformulier.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Als er extra bijlagen aan de overeenkomst moeten worden toegevoegd, kunt u deze hier uploaden. Denk hierbij aan een inventarislijst, huishoudelijk reglement etc.

Compare listings

Compare