Baas over je eigen huis

Verhuur je huis op de moderne manier. Bespaar op de courtagekosten van gemiddeld één maandhuur en kies zelf de huurders die je jouw woning toevertrouwt.

Uiteraard wil je wel zekerheid. Daarom screenen wij naar wens de potentiële huurders op kredietwaardigheid en betrouwbaarheid. Net zoals een traditionele makelaar dat zou doen, maar dan veel goedkoper!

Hoe het werkt

1. Woning aanmelden
Gebruik de 'Woning aanmelden' knop rechtsboven op de site om alle benodigde gegevens van de te verhuren woning met ons te delen.
2. Verificatie woningeigenaar
Wij hechten veel waarde aan de juistheid van de opgegeven gegevens. Daarom voeren wij een aantal controles uit en maken hiervan een verhuurdersdossier.
3. Betaling
U ontvangt de factuur. Wij vragen om de betaling te doen vanaf een rekeningnummer op naam van de woningeigenaar.
4. Bezichtigingen doe je zelf
De bezichtigingen met potentiële huurders doe je zelf. Via deze manier kan je de kandidaat huurder persoonlijk ontmoeten.
5. Huurder gevonden!
Een goed gevoel zegt veel, maar niet alles. Wij controleren de kredietwaardigheid en betrouwbaarheid van de potentiële huurder.
6. Huurderscheck
De huurder en mogelijke borgsteller leveren zelf hun persoonlijke documenten aan zodat wij een kredietcheck kunnen uitvoeren.
7. Ontvang het huurcontract
Als de screening goed is bevonden bereiden wij een huurcontract voor. Dit neem je zelf mee naar de oplevering.
8. Oplevering
De oplevering doe je zelf. Tip: Lees in ons kenniscentrum wat er allemaal bij een oplevering komt kijken.
9. We zijn je graag weer van dienst
Wij hopen dat je voor lange tijd een goede huurder gevonden hebt. Wij bewaren de gegevens van de woning zodat je deze later nogmaals snel en eenvoudig via ons platform kan verhuren.

Pakket details

"Meer dan €1000,- bespaard door de bezichtigingen zelf te doen."

Veelal rekenen makelaars één volle maandhuur courtage kosten. Via ons ben je voor maximaal € 375,- in staat je huis zelf te verhuren. Wij zorgen voor een advertentie op de meest bekeken verhuur-websites van Nederland. Daarnaast controleren wij de door jouw gevonden huurder(s) op betrouwbaarheid en kredietwaardigheid. Iets wat zelfs bij een traditionele makelaar niet vanzelfsprekend is.

Compare listings

Compare